Viernes, 12 02 2022

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

AULA VIRTUAL - Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas

CURS ON LINE
"Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas"
 
 
A càrrec de: Montserrat Sánchez, educadora social i formadora de l'àmbit social i empresarial des de fa més de 10 anys.
 
Destinataris/àries: coordinadors/es i professionals de l'àmbit socioeducatiu (educadors/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues, professors/es, ...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.
 
La competència entre les entitats avui dia és cada vegada més gran, la qual cosa obliga a les diferents organitzacions a adaptar els seus recursos, tant humans com materials, i a fer canvis importants dins de la seva estructura per poder afrontar amb èxit els reptes a mitjà i llarg termini . I gran part d’aquesta tasca és responsabilitat dels responsables de les entitats, pel que el desenvolupament d’habilitats directives positives i eficaces esdevé imprescindible per a uns bons resultats.
Aquest curs pretén facilitar les eines, estratègies i recursos bàsics per al desenvolupament i millora del lideratge, la gestió del temps, la organització, la motivació.... en definitiva, de les habilitats directives bàsiques dins les entitats socials i educatives.
 
Objectius:
- Adquirir nous conceptes, tècniques i estratègies per al desenvolupament de les habilitats directives.
- Capacitar als participants a aplicar a la pràctica les eines i recursos presentats.
- Afavorir l’evolució i millora de les competències directives tals com la planificació estratègica, el lideratge, la comunicació, la gestió del temps, la motivació i la gestió de recursos humans.
 
Programa:
MÒDUL 1
1. L'organització i les Competències Directives.
2. El Lideratge.
3. Gestió del Temps i Delegació Eficaç.
MÒDUL 2
1. La Comunicació en l'organització.
2. La motivació a les organitzacions.
3. Gestió de Recursos Humans.
 
Metodologia:
- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic, ...
- Tutorització i atenció personalitzada.
- Avaluació continuada mitjançant les activitats periòdiques i final.
 
Quan?
Activitat amb inscripció oberta.
 
Idioma: català/ castellà (a escollir pel/la alumne/a)
 
Durada: 50 hores. Un cop matriculat/da es disposarà d'un termini de 6 mesos per finalitzar-lo; passat aquest temps caldrà renovar la inscripció, en aquest cas amb un descompte sobre el preu original.
 
Preu: 113€ (97€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació).
 
Com i quan inscriure's?
Cal fer la inscripció mitjançant el formulari de matriculació que trobareu a la nostra Aula Virtual; un cop feta la inscripció cal fer el pagament de l'import corresponent al nº de compte IBAN ES24 0081 0086 0300 0175 6878 del Banc de Sabadell, dins el termini d'una setmana des de la data d'inscripció.
 
 

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Llistat activitats formatives AULA VIRTUAL - Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas