Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

Foniatria i educació de la veu / Foniatría y educación de la voz

Sumari: 

Molts dels i de les professionals, tant de l’àmbit socioeducatiu com d’altres sectors, empren la seva veu com a eina i instrument bàsic per desenvolupar la seva tasca, el que pot provocar dificultats i problemes vocals si no en tenim cura i la fem servir adequadament.

Aquest curs pretén facilitar eines i recursos pràctics per tal de prevenir les dificultats i problemes, així com per millorar l’ús de la nostra veu.

________________________________________________________________

Muchos de los y las profesionales, tanto del ámbito socioeducativo como de otros sectores, emplean su voz como herramienta e instrumento básico para desarrollar su tarea, lo que puede provocar dificultades y problemas vocales si no tenemos cuidado y la utilizamos adecuadamente.

Este curso pretende facilitar herramientas y recursos prácticos para prevenir las dificultades y problemas, así como para mejorar el uso de nuestra voz.

Durada: 80 hores / Duración: 80 horas 

Preu: 183€ (154€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació) / Precio: 183€ (154€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC, previa acreditación de la situación).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Llistat de cursos Miscel·lània Foniatria i educació de la veu / Foniatría y educación de la voz