Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

La gestió del temps: tècniques i instruments / La gestión del tiempo: técnicas e instrumentos

Sumari: 

El temps és un recurs del que tots disposem, però l’administrem eficientment i amb eficàcia? Per la seva importància, i perquè la seva incorrecta gestió pot influir negativament en la presa de decisions, en el treball realitzat, en l’abordatge de nous assumptes i, en definitiva, en el desenvolupament global de la nostra tasca professional, però també personal, és positiu adquirir eines per poder gestionar-lo eficaçment.

Aquest curs pretén reflexionar sobre quina administració fem del nostre temps i si ens cal modificar algun hàbit per gestionar-lo de forma més eficaç, tot presentant eines i tècniques per aconseguir-ho.
_____________________________________

El tiempo es un recurso del que todos disponemos, pero lo administramos eficientemente y con eficacia? Por su importancia, y porque su incorrecta gestión puede influir negativamente en la toma de decisiones, en el trabajo realizado, en el abordaje de nuevos asuntos y, en definitiva, en el desarrollo global de nuestra labor profesional, pero también personal, es positivo adquirir herramientas para poder gestionarlo eficazmente.

Este curso pretende reflexionar sobre qué administración hacemos de nuestro tiempo y si es necesario modificar algún hábito para gestionarlo de forma más eficaz, presentando herramientas y técnicas para conseguirlo.

Durada: 20 hores / Duración: 20 horas

Preu: 50€ (43€ per a estudiants, persones a l'atur i/o associats/ades de TISOC. Cal acreditar la situació abans de fer efectiu el pagament). / Precio: 50€ (43€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC. Es necesario acreditar la situación antes de hacer efectivo el pago).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Llistat de cursos Miscel·lània La gestió del temps: tècniques i instruments / La gestión del tiempo: técnicas e instrumentos