Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

Resiliència: l'art de superar les adversitats / Resiliencia: el arte de superar las adversidades

Sumari: 


En els temps on ens toca viure, conèixer les pròpies virtuts i entendre el potencial que tenim es fa imprescindible. Com superem una pèrdua? Com seguim endavant després de circumstàncies difícils i situacions traumàtiques? Quants cops ens hem dit "no seré capaç de seguir endavant" però al final ho hem fet? Aquesta capacitat per superar els obstacles de la vida és el que anomenem resiliència.

____________________________________________________

En los tiempos que estamos viviendo, conocer las propias virtudes y entender el potencial que tenemos se hace imprescindible. ¿Cómo superamos una pérdida? ¿Cómo seguimos adelante después de circunstancias difíciles y situaciones traumáticas? ¿Cuántas veces nos hemos dicho "no seré capaz de seguir adelante" pero al final lo hemos hecho? Esta capacidad para superar los obstáculos de la vida es lo que llamamos resiliencia.

Durada: 20 hores / Duración: 20 horas

Preu: 50€ (43€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació). / Precio: 43€ (36€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC, previa acreditación de la situación).

Programa del curs català / Programa del curso castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Llistat de cursos Miscel·lània Resiliència: l'art de superar les adversitats / Resiliencia: el arte de superar las adversidades