Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

La perspectiva de gènere en l'acció social / La perspectiva de género en la acción social

Email
Import
Import matrícula 55,00 €
Descripció

La incorporació social és un procés que ha de comportar un canvi que tingui conseqüències en la vida d'aquells grups socials que havien estat deixats al marge de la presa de decisions; en aquest cas les dones. Aquest canvi suposa també una modificació en la relació establerta entre ambdues parts. Cada dia se succeeixen aquestes actuacions de desvinculació social (voluntària o forçosament), de manera que els agents socials han de prendre cartes en l'assumpte i començar a intervenir al respecte. Així, amb aquest curs, es pretén incorporar la perspectiva de gènere als projectes d'acció social.
_____________________________________________________________________________

La incorporación social es un proceso que debe llevar a un cambio que tenga consecuencias en la vida de aquellos grupos sociales que habían sido dejados al margen de la toma de decisiones; en este caso las mujeres. Este cambio supone también una modificación en la relación establecida entre ambas partes. Cada día se suceden estas actuaciones de desvinculación social (voluntaria o forzosamente), por lo que los agentes sociales deben tomar cartas en el asunto y empezar a intervenir al respecto. Así, con este curso, se pretende incorporar la perspectiva de género en los proyectos de acción social.

Durada: 20 hores / Duración: 20 horas

Preu: 50€ (43€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació) / Precio: 50€ (43€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC, previa acreditación de la situación).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Matriculació cursos La perspectiva de gènere en l'acció social / La perspectiva de género en la acción social