Sábado, 12 02 2023

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

Tècniques i instruments per a la gestió de projectes / Técnicas e instrumentos para la gestión de proyectos

Email
Import
Import matrícula 230,00 €
Descripció

 

Què és un projecte? Quina preparació requereix portar un projecte? Tots els projectes es gestionen de la mateixa manera? És probable que si t'has matriculat a aquest curs t'hagis formulat preguntes com aquestes. I, és clar, abans d'iniciar un curs les incerteses són moltes: Què hi trobaré? Què m'aportarà? Sóc una candidata o un candidat adequat a fer aquest curs? En aquest curs es donaran a conèixer les directrius bàsiques d'una gestió eficient, així com ara els principals procediments que caracteritzen la direcció d'un projecte. 

____________________________________________________________________________

¿Qué es un proyecto? ¿Qué preparación requiere llevar un proyecto? Todos los proyectos se gestionan de la misma manera? Es probable que si te has matriculado en este curso te hayas formulado preguntas como éstas. Y, por supuesto, antes de iniciar un curso las incertidumbres son muchas: ¿Qué encontraré? Qué me aportará? Soy una candidata o un candidato adecuado a hacer este curso? En este curso se darán a conocer las directrices básicas de una gestión eficiente, así como los principales procedimientos que caracterizan la dirección de un proyecto.

Durada: 100 hores / Duración: 100 horas

Preu: 230€ (180€ per a estudiants, persones a l'atur i/o associats/ades de TISOC. Cal acreditar la situació abans de fer efectiu el pagament). / Precio: 200€ (170€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC. Es necesario acreditar la situación antes de hacer efectivo el pago).

Programa del curs català / Programa del curso castellano (en breve)

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Matriculació cursos Tècniques i instruments per a la gestió de projectes / Técnicas e instrumentos para la gestión de proyectos