Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

El llenguatge infantil: trastorns i abordatge / El lenguaje infantil: trastornos y abordaje

Email
Import
Import matrícula 210,00 €
Descripció

El llenguatge oral es desenvolupa durant la primera etapa de la vida i es va ampliant i enriquint a mida que l’infant creix i adquireix nous elements.

En alguns casos apareixen certs trastorns ocasionats per diverses causes que provoquen un retard en l’adquisició del llenguatge oral i que poden ocasionar dificultats en d’altres àrees de l’infant i del seu desenvolupament.

Al llarg d’aquest curs coneixerem com s’adquireix el llenguatge oral, quins són els trastorns que poden aparèixer i com es classifiquen, així com les tècniques i estratègies d’abordatge que es fan servir més habitualment adreçades a disminuir el trastorn al màxim possible, i les altres possibles conseqüències del mateix, i afavorir l’adquisició del llenguatge oral de forma completa.

______________________________________________________

El lenguaje oral se desarrolla durante la primera etapa de la vida y se va ampliando y enriqueciendo a medida que el niño crece y adquiere nuevos elementos.

En algunos casos aparecen ciertos trastornos ocasionados por diversas causas que provocan un retraso en la adquisición del lenguaje oral y que pueden ocasionar dificultades en otras áreas del niño y de su desarrollo.

A lo largo de este curso conoceremos cómo se adquiere el lenguaje oral, cuáles son los trastornos que pueden aparecer y cómo se clasifican, así como las técnicas y estrategias de abordaje que se utilizan más habitualmente dirigidas a disminuir el trastorno al máximo posible, y las otras posibles consecuencias del mismo, y favorecer la adquisición del lenguaje oral de forma completa.

Durada: 100 hores  / Duración: 100 horas

Preu: 210€ (180€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació). / Precio: 195€ (165€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC, previa acreditación de la situación).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Cursos El llenguatge infantil: trastorns i abordatge / El lenguaje infantil: trastornos y abordaje