Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

AULA VIRTUAL - Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas

CURS ON LINE
"Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas"
 
 
A càrrec de: Montserrat Sánchez, educadora social i formadora de l'àmbit social i empresarial des de fa més de 10 anys.
 
Destinataris/àries: coordinadors/es i professionals de l'àmbit socioeducatiu (educadors/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues, professors/es, ...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.
 
La competència entre les entitats avui dia és cada vegada més gran, la qual cosa obliga a les diferents organitzacions a adaptar els seus recursos, tant humans com materials, i a fer canvis importants dins de la seva estructura per poder afrontar amb èxit els reptes a mitjà i llarg termini . I gran part d’aquesta tasca és responsabilitat dels responsables de les entitats, pel que el desenvolupament d’habilitats directives positives i eficaces esdevé imprescindible per a uns bons resultats.
Aquest curs pretén facilitar les eines, estratègies i recursos bàsics per al desenvolupament i millora del lideratge, la gestió del temps, la organització, la motivació.... en definitiva, de les habilitats directives bàsiques dins les entitats socials i educatives.
 
Objectius:
- Adquirir nous conceptes, tècniques i estratègies per al desenvolupament de les habilitats directives.
- Capacitar als participants a aplicar a la pràctica les eines i recursos presentats.
- Afavorir l’evolució i millora de les competències directives tals com la planificació estratègica, el lideratge, la comunicació, la gestió del temps, la motivació i la gestió de recursos humans.
 
Programa:
MÒDUL 1
1. L'organització i les Competències Directives.
2. El Lideratge.
3. Gestió del Temps i Delegació Eficaç.
MÒDUL 2
1. La Comunicació en l'organització.
2. La motivació a les organitzacions.
3. Gestió de Recursos Humans.
 
Metodologia:
- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic, ...
- Tutorització i atenció personalitzada.
- Avaluació continuada mitjançant les activitats periòdiques i final.
 
Quan?
Activitat amb inscripció oberta.
 
Idioma: català/ castellà (a escollir pel/la alumne/a)
 
Durada: 50 hores. Un cop matriculat/da es disposarà d'un termini de 6 mesos per finalitzar-lo; passat aquest temps caldrà renovar la inscripció, en aquest cas amb un descompte sobre el preu original.
 
Preu: 113€ (97€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació).
 
Com i quan inscriure's?
Cal fer la inscripció mitjançant el formulari de matriculació que trobareu a la nostra Aula Virtual; un cop feta la inscripció cal fer el pagament de l'import corresponent al nº de compte que us indicarem dins el termini d'una setmana des de la data d'inscripció.
 
 

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Llistat activitats formatives AULA VIRTUAL - Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas