Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

AULA VIRTUAL - Coaching i lideratge / Coaching y liderazgo

CURS ON LINE
"Coaching i lideratge / Coaching y liderazgo"
 
 
Tant en la vida professional com en la personal, tots tenim afanys de millora, a tots ens agradaria superar-nos, però poques vegades ens posem a treballar per aconseguir-ho, per fer-ho realitat. El principal problema d'aquest estancament sol ser el "com": com fer-ho i, d'altra banda, si tot funciona més o menys bé, per què canviar , per què innovar?
 
Per facilitar-nos la posada en marxa cal tenir un objectiu: "establir metes i objectius és el primer pas per aconseguir-los".
 
En l'àmbit de l'empresa/organització, el líder té com a finalitat aconseguir objectius concrets, per tant, la seva efectivitat es mesurarà a partir dels resultats obtinguts. No obstant això, el líder no sol ser conscient del marc on desenvolupa accions que li permetran assolir els seus objectius, i és precisament el procés de coaching que l'ajuda a adonar-se, a treballar conscientment dins d'aquest marc, de manera que té més possibilitats d'acció.
 
El coaching, doncs, no és únicament una tècnica, és, sobretot, una manera de "fer empresa" que porta a una transformació de l'entorn, la qual permet desenvolupar noves competències.
 
Aquest curs pretén facilitar un coneixement bàsic del procés de coaching orientat al lideratge d'equips, així com recursos i tècniques per fer-ho en el si de l'organització, millorant així les relacions i competències de l'equip i, per conseqüència, els resultats.
 
 
A càrrec de: Montserrat Sánchez, educadora social i formadora de l'àmbit social i empresarial des de fa més de 10 anys.
 
Destinataris/àries: coordinadors/es, gerents d’entitats, caps d’equip, responsables de personal, professionals de l'àmbit socioeducatiu (educadors/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues, professors/es,...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.
 
Objectius:
- Adquirir els coneixements bàsics del procés de coaching i els seus elements.
- Proporcionar recursos i tècniques encaminades a la posada en pràctica del coaching en les organitzacions i/o equips de treball.
- Facilitar estratègies de millora de la capacitat de lideratge i de les relacions dins/amb l'equip de treball.
- Afavorir la millora de les capacitats professionals i personals i, en conseqüència, dels resultats del treball en equip en l'organització/empresa.
 
Programa:
Tema 1. El Coaching.
Tema 2. El Coach.
Tema 3. Lideratge i coaching.
Tema 4. La Intel·ligència emocional i el coaching.
Tema 5. Avaluació del procés de Coaching. Conclusions.
 
Metodologia:
- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic, ...
- Tutorització i atenció personalitzada.
- Avaluació continuada mitjançant les activitats periòdiques i final.
 
Dates:
Activitat amb inscripció oberta.
 
Idioma:català/ castellà (a escollir pel/la alumne/a)
 
Durada: 60 hores. Un cop matriculat/da es disposarà d'un termini de 6 mesos per finalitzar-lo; passat aquest temps caldrà renovar la inscripció, en aquest cas amb un descompte sobre el preu original.
 
Preu: 137€ (116€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació).
 
Com i quan inscriure's?
Cal fer la inscripció mitjançant el formulari de matriculació que trobareu a la nostra Aula Virtual; un cop feta la inscripció cal fer el pagament de l'import corresponent nº de compte que us indicarem dins el termini d'una setmana des de la data d'inscripció.
 

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Llistat activitats formatives AULA VIRTUAL - Coaching i lideratge / Coaching y liderazgo