Viernes, 05 24 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

AULA VIRTUAL - El llenguatge infantil: trastorns i abordatge / El lenguaje infantil: trastornos y abordaje

CURS ON LINE
"El llenguatge infantil: trastorns i abordatge / El lenguaje infantil: trastornos y abordaje"
 
 
El llenguatge oral es desenvolupa durant la primera etapa de la vida i es va ampliant i enriquint a mida que l’infant creix i adquireix nous elements.
 
En alguns casos apareixen certs trastorns ocasionats per diverses causes que provoquen un retard en l’adquisició del llenguatge oral i que poden ocasionar dificultats en d’altres àrees de l’infant i del seu desenvolupament.
 
Al llarg d’aquest curs coneixerem com s’adquireix el llenguatge oral, quins són els trastorns que poden aparèixer i com es classifiquen, així com les tècniques i estratègies d’abordatge que es fan servir més habitualment adreçades a disminuir el trastorn al màxim possible, i les altres possibles conseqüències del mateix, i afavorir l’adquisició del llenguatge oral de forma completa.
 
Objectius:
Conèixer l'anatomia i fisiologia dels òrgans implicats en l'audició i el llenguatge i el procés neurològic que ho coordina.
- Conèixer quines dificultats del llenguatge són més freqüents en els infants.
- Aprendre les tècniques i estratègies més adequades per als trastorns del llenguatge.
 
Programa:
Tema 1. Anatomia del llenguatge oral.
Tema 2. Desenvolupament evolutiu del llenguatge oral.
Tema 3. Components del llenguatge oral.
Tema 4. Funcions del llenguatge oral.
Tema 5. Classificació dels trastorns del llenguatge oral en la infància.
Tema 6. Avaluació del llenguatge.
Tema 7. Abordatge i tractament dels trastorns del llenguatge oral en la infància.
 
Metodologia:
- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic,...
- Tutorització i atenció personalitzada.
- Avaluació contínua mitjançant les activitats periòdiques i final.
 
A càrrec de: Cristina Castillo Mordillo, psicòloga i logopeda. Té àmplia experiència tant en sessions clíniques en gabinets privats com en logopèdia escolar col·laborant en centres educatius tant en l'avaluació com el diagnòstic i tractament de trastorns del llenguatge. També té ha treballat en la impartició de cursos de foniatria i educació de la veu tant per a docents com per a professionals del sector de call center.
 
Destinataris/àries: professionals socioeducatius en l'àmbit de la infància (educadors/es socials, animadors/es socioculturals, psicòlegs/gues, mestres,...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.
 
Quan?
Activitat amb matrícula continuada.
 
Idioma: català / castellà (a escollir pel/per la alumne/a).
 
Durada: 100 hores. Un cop matriculat/da es disposarà d'un termini de 6 mesos per finalitzar-lo; passat aquest temps caldrà renovar la inscripció, en aquest cas amb un descompte sobre el preu original.
 
Preu: 210€ (180€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació).
 
Com i quan inscriure's?
Cal fer la inscripció mitjançant el formulari de matriculació que trobareu a la nostra Aula Virtual; un cop feta la inscripció cal fer el pagament de l'import corresponent al nº de compte que us indicarem dins el termini d'una setmana des de la data d'inscripció.
 

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Llistat activitats formatives AULA VIRTUAL - El llenguatge infantil: trastorns i abordatge / El lenguaje infantil: trastornos y abordaje